Biztonsági hőszigetelt üveg csere

Edzett thermo hőszigetelt , ragasztott biztonsági üveggel szerelt thermoüveg, előfeszített üveggel szerelt thermo üveg, átdobást gátló thermo üvegek.

Vállaljuk sérült, repedt, bepárásodott vagy kihordási idejét múlt 2 vagy 3 rétegű hőszigetelt biztonsági üvegek cseréjét akár biztosítási kárrendezésre is. Az általunk beépített biztonsági üvegből készült hőszigetelt thermo üvegek, minden esetben ügyári üvegek amiről gyári minőségi igazolás van ami tartalmazza az üveg gyártási idejét, az üvegpontos méretét, a rétegrendet.

Az üveg lowE bevonattal rendelkezik és argon vagy kriptongázzal van töltve a jobb hőszigetelés érdekében. Jelenleg ez a legmodernebb hőszigetelő tényezővel rendelkező üvegfelület, Ug=1,1W/m2K hőátbocsájtási tényezővel. A biztonsági thermoüveg biztonsági igazolással rendelkezik.

Üvegcsere biztosításra hogyan működik?

Kérjük töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat ahol néhány adat megadása után megküldjük önnek tájékoztató árunkat az üvegcserével kapcsolatban. Ha ön rendelkezik biztosítással akkor kérjük jelentse be az üvegkárt biztosítójának, mellékelje az általunk adott ajánlatot üvegcserére. Van amikor rögtön jóváhagyja a javítást a biztosító és van amikor kiszáll szemlére ahol megnézik a sérült üveget, le fotózzák és engedélyezik a javítás megrendelését.

 

Méretpontosítás, helyszíni felmérés

A megrendelés után minden esetben kiszállunk pontos méretet venni és megtekinteni a beépítés körülményeit. Ott tudjuk pontosítani az üveg gyártási méreteit. Legtöbb esetben a belső távtartólécre bele van gravírozzva a rétegrend, a méret, de van amikor szükséges az üveg kiszedése, kibuktatása a pontos rétegrend vastagság megállapításához. Ilyenkor természetes az üveget vissza tesszük. Ettől nem fog nagyobb sérülés keletkezni rajta. A felmérés nem tart 10-15 percnél tovább.

 

Hőszigetelt üveg beépítése

Az üveg ahogy megérkezett a gyárból ami kb 1 hét, (extra esetben van lehetőség 72 órán belüli gyártásra is felár ellenében) önnel egyeztetett időpontban kiszállunk és beépítjük a hőszigetelt thermo üveget. A beépítési idő hozzávetőleg 1 óra bár ez változtat az üvegek méretétől az ablak elhelyezkedésétől és a cserélendő thermo üvegek számától. Az üvegcsere után átadjuk a munkát.

Egyéb üveges munkák kivitelezése:

Vállalunk még egyedi méretre gyártott méretpontos üveg zuhanykabin - zuhanyfal készítést, üvegajtó és zuhanyajtó készítést, kültéri és beltéri üvegkorlát gyártást beépítéssel, nyomtatással vagy színes üveggel dekorált konyha hátfal üveg készítést. Tükör készítést egyedi méretre akár helyszíni beépítéssel ragasztással valamint egyéb üveges munkák kivitelezését, edzett üvegkészítését 4mm - 25 mm .-ig ill megmunkálását.

 

Működési  területünk:

Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Nagykovácsi, Mány, Páty, Remeteszőlős, Sóskút, Tata, Tárnok, Telki, Törökbálint. Ha nem találja itt az ön települését kérem hívjon minket +36 70 391 4030.

 

Telephelyünk: 2040 Budaörs, Kinizsi út 2 / Károly Király út 145 (M7 autópálya mellett) -ipari park D/45. Nem mindig tartózkodunk a telephelyen így kérjük mielőtt meglátogatna minket hívjon.

 

Ingyenes ajánlatkérés üvegcserére

Ajánlatkérő adatok

Üvegcserével kapcsolatos adatok

Hőszigetelt üveg típusa

Segítse munkánkat!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 500 MB

    Segítse munkánkat!

    captcha

     

    Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Bicske, Budajenő, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Mány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Tata, Telki, Törökbálint, Zsámbék